Юнайтед разгроми Арсенал на ”Емирейтс”, Рууни с гол номер 100

Манчестър Юнайтед спечели убедително с 3:1 при гостуването си на Арсенал в дербито на 24 кръг на английската Висша лига и продължи да притиска лидера в класирането Челси, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед разгроми Арсенал на ”Емирейтс”, Рууни с гол номер 100 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чорбари Бербо е от Пирин , не се надувайте

а така луд. само ман. утд. !!! :) тез ги приземихме и тях на земята. следващите ми намирисва че ще са милан.... хе хе хе

Абе няма бербо,руни, ала бала..... само манчестер унаитед !!! този форум е за феновете на двата отбора и никои друг. кво са ревнали тук говеда,магарета и всекув вид рогачи!? да умират заедно с нещастните отборчета дето подкрепят. а за истинските фенове на отбора: само ман. утд. !!! за нас сезона започва сега.

Доволен съм от коментарите против Бербатов,просто още едно очевадно доказателство на поговорката:Прост народ-слаба държава!

Вчера Съра се подигра с Бербунчо като го пусна в 89 минута;Бербуне крайно време е да разбереш че не си за този отбор и колкото по-бързо се махнеш толкова по-добре за теб

10 минути игра Митко и вие го оплюхте. Като сте толко разбирачи ходете вие да играете.Явно сте хем бедни хем завистливи така ще си умрете от злоба и завист.Той поне е постигнал нещо ,а вие ще си останете безгласни пионки от ваште панелки и скоро и интернета няма да можете да си платите.

бербо е най добрия български футболист в момента

Подкрепям всички разбирачи. Хайде сега да мразим и Гигс - той няма световни отличия, няма световна купа, златна топка .... Гигс не струва. Хайде да мразим и Ширър, Ди Канио, Джерард... тея хора защо не печелят златни топки...цццц. Сигурен съм че в цяла Англия мразеха Ширър,а Гигс е прокуден от държавата за това играе в Англия.....ЕВАЛА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА НЯМА ТАКОВА НЕЩО ДА СЕ РАДВА НЯКОЙ НА "ПРОВАЛА (защото не мисля че е провал)" НА БЛИЗКИЯ!!! Затова България ще остане такава а вие ще ровите по кофите и ще мъкнете кашони за да можете да изкарате за една година поне половината на това което изкарва вашето барби за 1 ден. Най-добре напуснете държавата и вървете в Испания да карате ТИР-ове защото България няма нужда от хора като вас!!! Евала Берба и всички които правят нещо за нашата страна!!! Горди от това че сме българи!

ако барби беше играл щеше да е обратен резултата :)))

ТЕ го купиха като уникален таран-да седи до гъза на вратаря,от 10 възмошности да вкарва 10,да не се връща назад,да се ЛАКОМЕЕ и да НЕ ПОДАВА а само да стреля.....да сте говидяли да стреля към вратата...баси нападателя....Купиха го понеже за разлика от хиляди други ТАРАНИ ---освен да са разцепва да вкарва+това понеже има уник.поглед към играта и завиден пас,,,а повечео такива ТАРАНИ въпреки че се насират да вкарват за пасове немоем да говорим.....НО ДА ЗАХВЪРЛИШ ХЛЯБА СИ НАЗЕМЯТА И ДА ЗАЛОЖИШ ЦЯЛАТА СИ КАРИЕРА НА НЕКВИ БЕГЛИ ПРОБЛЯСЪЦИ(понеже имал поглед към играта и уник.пас...кат са върне назад е толковабавен са дотътри до начказателното поле и...атаката свършва) ТРЯБВА ДА СИ ПСИХИЧНО БОЛЕН.....никои не го е купил на велик отбор кат ЮНИТЕД точно той да им прай играта..сякаш си немат достчатъчно играчи.

защо всички спорят не моа разбера.барби е таран.....знаете ли кво е тва..тва не е бърз и техн. нападател а е трома бавен..некои от най великите нападат. са такива----седя до гъза на вратаря но вкарвфат100-ци голове-от 10-10.те го докото много от най шеликите халфове сами с/у шратаря пропускат,но на халфовете им е работа по да праят играта.....

бербо е психично болен!!!Кка ще оставиш хляба си ти на земята и ще заложиш кариерата си на некви бегли броблясъци-\\\"уникалния пас на БАРБИ и уникалния му Геи поглед към играта\\\".юнайтед е от най шеликите отбори никои не го е купил нашето момче да им прайигра такъв отбор има супер халфове и плеймейкъри-купили са го да вкарва.

бербо не игра, а повечето коментари са за него и повечето злобни!?!

Бербатов е контузен, според мен. Второто което не е гот да плюеш толкова по човек, който дори не играе напоследък, а и по-принцип. Трето бербатов е един от най-класните футболисти в Англия и не само:)

НЕ РАЗБРАХТЕ ВСИЧКИ " РАЗБИРАЧИ" ЧЕ ПРИ СЪР АЛЕКС И МАРАДОНА ДА СИ ПАК НЯМА ДА ИГРАЕШ ВСЕКИ МАЧ. БЕРБАТОВ Е ТОЧНО ЗА ТОЗИ ОТБОР. ВСЕКИ, КОИТО ИГРАЕ В ДАДЕН МАЧ ПОКАЗВА НАИ ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ. ТОВА Е МАН ЮН. ИМАЩЕ 1 ОТВОРКО МИН СЕЗОН, КОИТО ИСКАШЕ ДА ИГРАЕ ВСЕКИ МАЧ , И КАКВО СТАНА : ПРОДАДОХА ГО НА МАН СИТИ. ТАМ ПРИЯТЕЛЮ ВСЕКИ МАЧ ЩЕ ИГРАЕШ, НО НЯМА ШАМПИОНСКА ТИТЛА, НЯМА ШАМПИОНСКА ЛИГА. КАК МОЖЕ ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТЕ ЧЕ ИМА БЪЛГАРИН В НАИ ВЕЛИКИЯ ОТБОР САМО ДА ГО ПЛЮЕТЕ.

Ако Бербо беше в игра головете щяха да са 5 за МЮ Грешката е на фергюсън!!!

тъпи селяни,само да ви напомня,че БЕРБО е в АНГЛИЯ в момента,а вие го коментирате от мизерните си дупки!

Нека ни е зле .... от прочетените коментари, жално ми е, ейййййййййй, трудна работа. Що за хора сме, един човек да е по- от другите и веднага бива нападан. Но уви, само с обидни думи и нищо повече. Ами направете вие, покажете как се правят нещата, заради вас самите, независимо с какво се занимавате, покажете повече от очакваното, пък д авидим, стига с приказки. Айде, живо и здраво.

абе що го мислите каде ще играе и кво ще прави-тои си има акал щом е стигнал до там.пожелавам на всички ви поне колкото него да постигнете в живота.

за мое огромно сажелиние спаин е прав, за бербатов.

ебати смешната кукла барби . ха-ха-ха. и без неговата брилянтна игра манчестер са си добре.

Великолепен английски мач !Арсенал се представиха в интерес на истината съвсем не зле,каккто изтлежда от резултата.Първото полувреме въобще можеше да е в тяхна полза но топката явно беше блокирана от някакво “силово поле “около вратата на Юнайтед, а и от Ван дер Саар :D .Както и да е късмета беше на страната на отбора на Фърги !Нани е като възроден ,не мога да го позная.Само суперлативи!Най се трогнах обаче от Парк,той толкова време се труди и най накрая тресна гол при това след самостоятелен пробив!Заслужава тая нощ до не го оставят да спи и само да го подхвърлят! Радоста от победата обаче пряко я свързвам с Бербатов.Това е неговия тим и макар да влезе накрая пак след минута само изведе Рууни в голова позиция.Още повече че Фъргюсън го пусна да загрява в средата на първото полувреме когато Рууни беше фаулиран и изглеждаше че има проблем (който не е гледал мача да знае)но Нани веднага вкара а после самият Рууни ,и както винаги постъпва треньорът ,остави състава да пердаши и не го промени.Хич не пренебрегвайте Берба,нито пък Валенсия –това са класни играчи а на пейката на Юнайтед винаги ще има такива защото това е отбор от първата четворка. Идва финал за “Карлинг Къп”.Там ще съм за Вила!Искам да видя Стилян с Купата, а Берба с купа на края на сезона ,и най-накрая с Купата на Шампионите!

лизачи що не вземете да се гръмнете всички.Стига ст плюли бербатов най добре си затворети шибаните усти

Провалът на Бербатов е провал и на САФ, защото Бербатов дойде в МЮ след два сезона с по 23 гола С ТОТНЪМ. Но аз не го отписвам - вижте Нани как заигра последните два мача, а си беше стегнал багажа.

Бербатов върви към провал, но не знам какъв изрод трябва да си, ако си българин, това да ти е кефа.

пичове, не се шашкайте, митето свърши за юнайтед. жалко...но все пак си взе пачката! а иначе арсенал явно не са разбрали,че за победата трябва да се воюва... МЮ го бяха осъзнали по-добре..

а за саф некои нещо ще каже ли? и този спаин как се напува,чак ще се наака..... хе хе хе кво се панеш бе брато за футбол в дарява дето има само два отбора от 20 години насам? този спорт не е за теб маъ,що не ходиш да викаш за надал.... лол

Ей, Spain - плъх кАНАЛЕН, много къса памет имаш! Спомни си колко загуби имат М.Ю. когато Бербо е бил извън състава, и колко мачове е обръщал (верно не с голове, а с ГОЛОВИ ПАСОВЕ)!!!!!

li_p@

ТЪПИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ГО ДОКАРАХА БЕРБУН ДО ТОВА ДЕРАДЖЕ С ТЕХНИТЕ ИЗЦЕПКИ;ФЕНОМЕНАЛЕН;БРИЛЯНТЕН; И ЛАИНЕТО СЕ ПОМИСЛИ ЗА МНОГО ВЕЛИК НО ТОЙ САМ ТРЯБВА ДА ВИДИ ЧЕ МЯСТОТО МУ НЕ Е В ЮНАЙТЕН И ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН ДА СЕ МАХА ОТ ТАМ

И БАРБУКОВ НА ПЕЙКАТА, ТАКА КАКТО НЕВЕДНЪЖ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ....

Стига вече псували бре, манекен не манекен няма значение.

само се надявам манчестър да не вкарат повече голове, не за друго ама коментатора ни ще се насере от кеф в ефир..машала коментатори и чудо, големи професионалисти няма що..

li_p@

къде е моят барби да направи 2брилянтни гола 3 феноменални паса 4 суперменски скока 5 разходки по-терена и12000 мача да търка пейката]KDX ;НАЙ МУ ОТИВА ДА ВЛИЗА КАТО РЕЗЕРВА В 88 МИНУТА ЗА ДА ВИДИ МАЧА ОТ БЛИЗО

бербатов става само за цска.

до защитниците на бербатов: каде се скрихте всичките? барби си получава 100.000 седмично и не му пука нито за ман.ун, нито за футбола, а на вас ви показва среден праст всеки пат като го пуснат да се ражоди по терена. наи-великия футболист за наи задръстените фенове. да ви имам идола.

li_p@

Без БЕРБАТОВ ЮНАЙТЕН не били отбор ;КЪДЕ сте мишоци защо се скрихте в дупките най после разберете къде му е местото на МАНЕКЕНЧЕТО

хе хе хе. тез и те такмо се бяха размечтали ........ свалихме ги на земята и тях като сити онзи ден....... хе хе хе

li_p@

След този мач никой няма да иска да го види;Дано той види как трябва да се играе

бжкб;л

3:0 е нашата госпожица може да влиза вече хахаха

БЕРБУНА скоро няма да види титулярно място

ти си пален идиот,ако не го знаеш вече трябва да нямаш самнения в това.

Голем разбирач си Spain, айде сега бегай да наредиш и селекцията на Барселона!

"По-голямата част от феновете на Манчестър Юнайтед искат да видят Димитър Бербатов титуляр срещу Арсенал" пак има печатна грешка. не феновете на ман.ун. , а феновете на арсенал искат бербо титуляр, за да са сигурни , че ман.ун. ще се провалят. бербо= загуба