Финалът в американския футбол Супербоул не оправда очакванията като мач, а Ню Инглънд победи с 13:3 Лос Анджелис Рамс.

Шоуто между полувремената изглежда също бе разочароващо, но все пак даде немалко теми за дискусии. Една от тях е вайръл в социалните мрежи, след като за първи път в историята на Супербоул, сред бляскавите танцуващи мажоретки се появиха... мъже!

Първите мЪжоретки шокираха, изненадаха, полемизираха и предизвикаха майсторите на фотошоп и gif-картинки, за да станат една от основните теми на деня след големия финал. Съгласете се - гледката на двама мъже сред размятащите косите си мацки, които танцуват лудо на почивките в играта, е доста нетрадиционна, меко казано.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Наполиън Джинис, кръстен на френския завоевател и пълководец, е единият от двамата странни типове. От 12 години танцува, включително на Световни първенства по спортни танци, има и медали там.

Куинтън Перон е другата фигура с различна осанка, която изпъкна сред мажоретките в неделя. И двамата бяха част от състава на ЛА Рамс, в синьо-жълтите му униформи, подобни на тези на отбора.

Е, просто танцовите одежди на Куинтън и Наполиън бяха доста различни от тези на останалите в състава. От тези на момичетата.

С две думи - и това доживяхме.

Мъже-мажоретки...

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos