Благотворителна музикална вечер ще е финалната част от кампанията "Заедно за Дани".

Тя е в подкрепа на 2-годишната Йордана, която страда от изключително рядката болест Проксимален бедрен дефицит (Congenital Femoral Deficiency). Концертът ще се състои на 25-ти януари от 19 ч в столичния клуб "Сити Стейдж", в подлеза на НДК.

Инициативата "Вечер в подкрепа на Дани" се организира от "Синя Зона Б-18" - организация на привърженици на Левски.

Целта на организираното събитие е да бъдат изказани благодарности към всички хора, които се включиха в различните благотворителни инициативи и дарителски кампании за Йордана през последните месеци. Както и финално да бъдат събрани средства в помощ на малкото момиченце.

Своето участие дотук са потвърдили групите "Подуене Блус Бенд" и "Конкурент", Маги Джанаварова, Alex P, Спенс, Играта, Моисей, Рафаел, Петя Алекса и Монти, част от квартета "Руди, Дули, Муден и Кукушев" и т.н.

Не само на сцената, но и сред гостите ни очакват много VIP звезди, най-вече от спортните среди. Специални покани имат клубовете на Левски по футбол, баскетбол, волейбол, художествена гимнастика и много други спортни отбори, които през последните месеци се включиха в благотворителните инициативи за Йордана.

И тази година ще има томбола. Закупувайки специални талони за нея, присъстващите ще могат допълнително да помогнат финансово за кампанията, но и шанс да получат награда. Също така, ще има специални кутии, където всеки, който не е успял или има желание да се включи в помощ на Дани, да го направи на място.

Момичето не може да ходи без специално изработени обувки с висока платформа, която коригира разликата в крачетата. Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният капацитет по детска ортопедия д-р Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, дава гаранция, че с няколко операции, направени там, тя ще може да ходи. Първата операция на Дани предстои в средата на февруари.