Босът на разградчани се изказа изключително остро срещу съдийството в България. Той заяви, че Лудогорец няма нужда от титла "в такава помия". Домусчиев призна, че заради "Каубойци" и други такива съдии обмисля дали да не се откаже от футбола и да спре да дава пари.

Вижте видео от изказването на Кирил Домусчиев

"След като във футбола има Каубойци и такива съдии няма какво да говорим просто. Гледайте по телевизията повторенията – чиста дузпа за нас и чист гол ни отмениха. Да, допуснахме лесни голове", заяви

"Същата работа и с Литекс. Ивайло Стоянов тотално поръчков съдия. И днес същото. Не знам дали да не спра да давам пари за футбола и да се откажа", каза още босът на Лудогорец.

"Как очаквате ЦСКА да представя България в Шампионската лига. В Европа Каубойците и такива герой не са познати. Прекалено слаби станаха съдиите, това да не е учебен център. Почва да ми омръзва", добави той.

"Не ме интересуват останалите кандидати за титлата. На нас, такава титла в такава помия не ни трябва", заяви Кирил Домусчиев, чийто отбор ще зимува на върха в А група, предаде Гонг.