Йол разкри и любопитен разговор, който е имал с Бербатов, докато двамата бяха част от Тотнъм.

"Гледал съм Димитър в много ситуации сам срещу вратаря през годините. Никога досега не бях виждал Димитър да пропуска такова положение, като първото, което пропусна срещу Нюкасъл. Но той покрива изключително много терен, имаше персонална задача срещу Тиоте, преди това тича по 11,5 км.

Той работи много повече в сравнение с когато и да е било през живота си досега, така че нормално е да му липсва малко скорост, или малко сила. Но се надявам да не става така", коментира Йол, цитиран от Гонг.

"Защото Димитър е толкова уверен, когато го гледам, все едно гледам човек, който играе в парка. Прави нещата да изглеждат толкова лесни. Но всъщност не е така. Изглежда малко по-различно. Но, в интерес на истината, когато бяхме в Тотнъм, той ми каза, че го прави нарочно. Каза ми – винаги се старая да ги успя, и след това най-вероятно ще свърша моята работа и ще ги ударя пак. Може би има право. Но няма как да го промениш. Много се радвам, че е при нас. Защото след летния трансферен прозорец, ние загубихме доста с продадените играчи и имахме много проблеми. Но като погледнем първите 10 мача от първенството, това не ни пролича. Все още градим отбора, но съм сигурен ще направим страхотен тим", добави мениджърът на Фулъм.