Полузащитникът спечели битката в анкетата на пресклуб "България" срещу Армандо Ваюши от "Литекс", Морейра от ЦСКА, Кудров от "Славия" и Безяк от "Лудогорец".

Гаджев е събрал осем гласа в анкетата. Миналият месец той взе приза и за играч на септември, както и наградата за футболист на 10-я кръг, припомня БГНЕС.

"Има още какво да подобряваме в играта си, трябва да продължаваме така и занапред. На този етап смятам, че всички сме доволни от това, което вършим в момента", заяви Гаджев след получаването на наградата си.

"След мача с ЦСКА всички футболисти говорихме с ръководството на клуба и се съгласихме, че отбор като "Левски" не може да изглежда по подобен начин. Обещахме си, че всеки, който стъпи на терена ще дава 100% от себе си, за да измъкнем клуба от тежката ситуация, в която се намира", продължи юношата на "Левски".

Относно юношите Антонио Вутов и Борислав Цонев, полузащитникът заяви: "Вутов и Цонев са млади футболисти с голямо бъдеще, от тях зависи какъв път ще поемат. Качествата ги имат, въпросът е тяхното мислене и начинът, по който ще се развият. Те са съвестни момчета, които искат да постигнат нещо в живота си, във всяка тренировка се влагат максимално. Това е пътят пред "Левски" - да играе с повече юноши".

Накрая Гаджев коментира накратко и нападките на хора, близки до ЦСКА, че "Левски" играе задкулисни игри срещу "червените": "Когато говориш по този начин, трябва да си подкрепен с някакви доказателства. Не знам дали да очакваме атака, ние ще се стремим да играем феърплей, не искаме задкулисни игри, нека по-добрият да побеждава. Във всеки мач има грешки, въпросът е да не са умишлени".