Две попадения вкара Джонатан Кафу, а по един гол добавиха Върджил Мисиджан, Вандерсон и Марселиньо.

С този успех лудогорци събраха 16 точки, но имат и мач по-малко. Тимът си направи и чудесна тренировка преди мача с "Пари Сен Жермен" на 28-и септември в Шампионската лига.

Разградчани можеха да спечелят и много по-убедително, но няколко пъти играчите им не бяха концентрирани пред вратата на неубедителния за пореден път Иван Караджов.

Все пак още в 13-ата минута Мисиджан се измъкна от ляво и по диагонала вкара за 1:0. В 22-ата минута Кафу пропусна сам срещу Караджов, но само 7 по-късно резултатът вече беше 0:2 с попадение на същия футболист, който изскочи от дълбочина.

Минута по-късно пък гредата спаси "Верея" от нов гол, този път след удар на Мисиджан. Четири минути след началото на второто полувреме Кафу показа колективния дух и подаде на празна врата на Вандерсон, който се разписа.

Кафу се разписа за втори път в 68-ата минута, след като отново излезе сам срещу вратаря, надбягвайки бавната за неговите качества защита на домакините. Героят за "Лудогорец" днес блесна с втора асистенция за 0:5, като този път Марселиньо нямаше проблеми да вкара сам срещу вратаря.

Домакините върнаха едно попадение в 83-ата минута от дузпа, реализирана от Елиаш да Силва. Иначе Йордан Минев я предизвика, след като повали влизащия на скорост в наказателното поле Педро Еуженио.

Вижте класирането и програмата в "А" група