Двамата минаха под венчилото само преди година, но ревнивата Брито поиска развод през април и го получи.
Преди няколко дни съдия в Милано е постановил развода между двамата, който ще струва много скъпо на звездата на "росонерите".

Пато първоначално е предложил 2 хиляди евро на месец за издръжка на Стефани, но в крайна сметка съдът е взел решение бразилският нападател да дава на своята бивша 55 хиляди евро, което е 20% от неговата заплата.

Красивата Брито получи и всички имоти на Пато.

Първият знак за проблем в брака им бе на 8 април, когато Пато бе сам на благотворителна вечеря, организирана от Кларънс Зеедорф. Според запознати, кризата е настъпила в периода, в който Алешандре бе контузен, и често е наблягал на нощния живот в компанията на Роналдиньо. Явно случилото се по време на купоните е било причината Пато и Стефани да искат да се разделят.

Агентът на Пато Гилмар Велоз призна, че той вече се е изнесъл от общия апартамент в Милано, и живее на хотел, съобщи Гонг.

Алешандре и красивата актриса Стефани се ожениха на романтична церемония през юли 2009 година. Двамата поканиха 250 гости на бляскаво тържество на плажа в Копакабана. Целият разкош обаче явно не стига, за да се запази любовта…