Ръководството на "червените" е отказало офертата за играча. Още преди двата отбора да се паднат един срещу друг в плейофа за влизане в групите на Лига Европа, шефовете на ЦСКА са заявили на Бекали, че няма как да му дадат Мораес въпреки предлаганите 200 000 евро за наем.

След жребия това вече е напълно сигурно. Медиите в Румъния също пишат, че Жуниор отново ще се размине със Стяуа, въпреки че е бил силно желан в отбора.

"ЦСКА отхвърли офертата на Джиджи Бекали за Жуниор Мораес. Според собственика на Стяуа предложението му нямаше как да бъде отказано, но явно не е така. Шефовете на българския клуб не искат дори и да чуят за трансфер на бразилеца. Планът им е да го продадат в добър отбор от Западна Европа догодина", пише sport.ro, цитиран от ТопСпорт.

Нападателят почти сигурно ще дебютира за ЦСКА именно срещу Стяуа на 18 август, когато е първият мач. "Тема Спорт" разбра, че "червените" вече са били уведомени, че няма да има проблем да го картотекират. Това ще стане два или три дни преди мача в Румъния.