Треньорът на Пирин Уорън Фийни бе бесен от съдийството на Георги Давидов при загубата на неговия отбор като гост на Локомотив (Сф) с 1:2.

Домакините спечелиха с победно попадение от спорна дузпа, която се и преби, след като вратарят на гостите Петър Петров спаси удара на Пламен Крачунов.

Фийни имаше и други претенции към Давидов, като посочи и предишния мач между двата тима, миналия сезон във Втора лига, отново ръководен от същия рефер.

"Не мисля, че играхме лошо - каза Фийни. - Започнахме добре, мачът бе равностоен. Но това бе едно от най-лошите представяния на съдия, което някога съм виждал.

Българският футбол никога няма да мръдне напред, ако продължава така, поне в това отношение. Реферът дава дузпа, която не се дава, защото ще има по 500 дузпи всеки уикенд, ако това е нарушение. И после - бият я втори път.

Този съдия ни свири пак с този съперник във Втора лига, биха ни 1:3 и той отново бе много зле. Накрая на мача днес неговите действия предизвикаха размирици на терена, играчите се изнервиха...

Това е най-слабият съдия, който съм виждал, откакто съм във футбола. Даде ми жълт картон заслужено, защото му казах, че е изпуснал мача тотално. Не мисля, че може това да е футболно съдийство."