Докато някои фенове по света се радват на страхотното представяне на тимовете си, други са разочаровани от слабите резултати.

Всички те обаче имат своите емоции всеки уикенд, за разлика от привържениците на италианския Виртус Ентела.

Скромният тим от намиращото се до Генуа градче Чавари изживяваше най-успешния период в 104-годишната си история.

Вуртус прекара 4 сезона в Серия "В", но през миналия сезон изпадна.

В цялата ситуация нямаше особено големи драми. Отборът направи своята подготовка за третото ниво на италианския футбол, но преди старта на сезона, три тима от Серия "В" фалираха.

Снимка: Twitter

Това са Бари, Чезена и Авелино. Така второто ниво на италианския футбол остана с 19 тима, само седмица преди началото на сезона.

Шампионатът все пак започна, но много тимове изявиха желание да станат 20-ия отбор в първенството.

Тимът на Виртус Ентела изигра първия си мач от Серия "С" и победи Гоцано с 3:1, а ден по-късно Италианският олимпийски комитет отне точки на Чезена заради нарушения извършени през миналия сезон.

Това означаваше, че в обновеното класиране от миналата година, тимът на Виртус изобщо не трябва да изпада.

Италианският футболен съюз разреши на тима да се включи в горната дивизия, но това решение трябваше да бъде одобрено от съда.

Докато отборът на Виртус чака решението, изминаха 4 мача от Серия "С". В Серия "В" двубоите са 7.

Независимо в коя дивизия, съперниците на тима играят мачове, докато играчите на Виртус само тренират. Феновете пък понякога се събират да гледат двустранните игри по време на тренировка, тъй като нямат шанса да се радват на официални мачове.

"Всеки бяга от отговорност, никой не взима крайно решение и не ни казва къде ще играем. Колкото и дфобре да тренираме, липсата на мачове е ужасяваща. Ако започнем в Серия "В", ще трябва да играем по 2 мача на седмица до края на годината, не сме готови", заяви президентът на клуба.

Снимка: Twitter