Ивелин Попов няма намерение да променя решението си и да се връща в националния отбор.

Доскорошният капитан на България се оттегли в края на миналата година, но постоянно се говореше, че съществува възможност той да се върне в селекцията още за ключовата среща с Унгария.Това обаче няма да се случи, информират от "Тема Спорт".

32-годишният футболист на Ростов е съобщил на Георги Дерменджиев, че промяна във вижданията му няма и националния отбор си остава затворена страница за него.

Попов си тръгна от националния отбор като №5 по изиграни мачове с общо 90, колкото има и Димитър Пенев. Четиримата пред тях са Красимир Балъков (92), Христо Бонев (96), Борислав Михайлов (102) и Стилиян Петров (105).

България и Унгария трябва да играят бараж за класиране на Европейско на 26 март. Това обаче е малко вероятно да се случи, защото се очаква във вторник от УЕФА да го отложат заради пандемията от коронавирус.

Въпреки това Георги Дерменджиев е готов със списъка с играчи, на които ще разчита и ако действително се стигне до чудо и срещата остане по програма, той ще обяви повиканите във вторник.

Тогава е и ключовото заседание на УЕФА, което касае близкото, а и далечното бъдеще на целия футбол на Стария континент.