Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи разкритие, че Тотнъм е предложил пари мачът между двата отбора в Лига Европа да се играе в Лондон.

Българският и английският отбор ще играят на "Лаута" в Пловдив в мач от втори квалификационен кръг на Лига Европа на 17 септември.

"Имаше предложение от Тотнъм да играем там, но аз им казах да им отговорят бързо, че ние не играем за пари, а за удоволствие. Ние сме българи, паднал ни се е шансът тук и мачът ще се играе на българска земя", отсече Крушарски.

"Телевизии за без пари колкото искаш. Само една телевизия дава пари. Няма да я скрия. Те идват с оферти за България, това е Нова ТВ. Всички други искат да ни дават рекламно време по време на мача. По време на мача рекламното време е мое, мачът е мой. Ако някой дава пари, нека наддава, да ги даде и да вземе правата. Засега само Нова ТВ дава пари", заяви Крушарски пред Plovdiv24.bg.

"Чудото е ясно. Че ще ги бием, ще ги бием. Въпросът е с колко. Сега всички ще почнат с това, че съм луд, селянин, простак и т.н. Това, което става, е показно за цяла България. Всичко става с търпение и много ред", завърши собственикът на "смърфовете".