Бившиият играч на "червените дяволи" Ромелу Лукаку изригна срещу легендата Гари Невил

Ромелу Лукаку каза на Гари Невил да спре да поставя под въпрос професионализма му, след скорошни критики от легендата на Манчестър Юнайтед.

Бившият десен бек коментира трансфера на белгийския нападател в Интер, като изрази мнение, че наднормено тегло му е пречило.

"Не се съмнявай в моя професионализъм. Живея за играта. Постоянно съм вкъщи и се опитвам да се подобрявам Невил може да говори за формата ми, но не трябва да казва нищо за професионализма ми. Всички мои треньори казват, че нямам проблем в старанието.

Това каза и Оле Гунар Солскяр. Че винаги работя здраво и се опитвам да се подобрявам. Същото бе с Жозе Моуриньо и Роберто Мартинес. Сега и Антонио Конте ще ви го каже.

Миналата година просто бе лоша. Случва се във футбола. Просто продължаваш. Няма да стоя и да се самосъжалявам. Невил е анализатор и му плащат за това. На мен ми плащат да играя футбол и искам да дам най-доброто за Интер", отсече белгиецът.

Информации сочат, че Лукаку е тежал 104 килограма в Манчестър Юнайтед, но медии в Англия разкриват, че в Интер е започнал нова диета, която вече дава резултат.