Аржентинската суперзвезда Лионел Меси отново изрази недоволство около случващото се в Барселона.

След прибирането си от лагера с националния тим, Меси сподели, че се е уморил именно той винаги да е големият виновник в Барса.

Изказване, което още повече засили слуховете, че вероятно само седмици г оделят от напускане на единствения клуб, за който е играл. Меси искаше да си тръгне още през лятото, но тогава нямаше клуб, който на плати исканите 700 милиона евро. Сега обаче раздялата изглежда близо.

През лятото Меси ще може да си тръгне като свободен агент, а все по-вероятен изглежда шансът, той да го стори срещу трансферна сума през зимата.

"Уморих се винаги аз да съм проблемът за всичко в Барселона. След 15-часов полет пристигам и човек от министерството на финансите ми прави проверка. Това е лудост", нервно заяви Меси на летището.

Една от причините за изказването му бе агентът на Антоан Гризман, който го обяви, че е контролира всичко в съблекалнята на тима.

"Антоан дойде в клуб със сериозни проблеми, където Меси контролира всичко. Той е едновременно император и монарх и не погледна на пристигането на Антоан с добри очи. Отношението на Меси беше плачевно, той го накара да го почувства зле. Това е режим на терор. Или сте с него, или сте против него"