Собственикът на Левски - Наско Сираков, отнесе сериозна глоба от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

Причината за санкцията на легендарния голмайстор са обидите кум към шефа на Съдийската комисия Костадин Стоичков. В интервю пред БНР, Сираков обяви съдиите за негодници, а Стоичков бе определен за най-големия негодник от тях.

Ето и точните думи на Сираков:

"Съдиите? Изчаках и си мислех, че нещата не са тенденциозни и случайни. Но с всеки изминал мач се убеждавам, че това са едни абсолютни негодници. А най-голям от тях е този, който сега изпълнява ролята шеф на съдиите. Този абсолютен негодник трябва незабавно да се махне от тази длъжност и изчезне от футбола. Той миналата седмица обяснява с цялото си нахалство как Левски два мача е облагодетелстван от съдиите. Този абсолютен негодник по най-бързия начин трябва да изчезне от футбола. Пред Левски няма цел за класиране, за да обърква нечии сметки. Левски се бори оцеляването си и се надявам тези досадни насекоми, нахални мухи и комари след конгреса на БФС през месец декември да влязат в правия път или въобще да ги няма. На Конгреса ще подкрепим този, който представи най-добра платформа за развитието на футбола, но със сигурност има нужда от промяна".

Освен Сираков, глоба отнесе и Левски заради използването на факли от страна на феновете по време на гостуването срещу Партизан (Червен бряг).