ЦСКА откри официалния си магазин до стадион "Българска армия" в присъствието на около 30 запалянковци в Борисовата градина. Вратите бяха отключени от изпълнителния директор на "армейците" Филип Филипов, а за късмет бе лисната вода.

"Червените" дълго време бяха без фен магазин. Той е обзаведен стилно и модерно, като феновете могат да си закупуват различни артикули, включително официални екипи, които могат да бъдат щамповани на място.

В близост е и магазинът на Сектор "Г", в който се продават основно артикули на северната трибуна.

"След доста трудности най-после имаме възможност да отворим временен магазин. Подчертавам временен, защото, както всички знаем, се очаква построяването на нов стадион, където ще има фен магазин и музей. Но на клуб като ЦСКА е нужно феновете да имат физически магазин, за да си закупят артикули, които искат и ги интересуват. За стадиона всичко върви по план, действат се нещата. В най-скоро време ще се представи идеен проект. Стъпка по стъпка те са определени и зададени нещата. Днес ще говорим за магазина.

С отварянето на магазина имахме доста трудности. Той е готов от една година, но различни разрешителни не ни позволиха да го отворим по-рано. Даже още не е напълно обзаведен. Тепърва ще се вкарват нови артикули. Не беше толкова лесно отварянето. Няма да има никакъв конфликт с магазина на феновете. Там се продават фенски артикули, а тук - такива на клуба", каза Филипов.

От клуба припомниха, че това е поредна стъпка на ръководството за подобряване комуникацията със запалянковците. Организираните привърженици обаче продължават да бойкотират мачовете на ЦСКА, като са категорични, че няма да се завърнат на трибуните, докато Гриша Ганчев е собственик на клуба.