Треньорът на “Левски” Живко Миланов смята, че футболистите му са готови за новия сезон. Бившият защитник допълни, че се нуждае от трима нови футболисти в състава си, като по всяка вероятност и тримата ще бъдат чужденци.

“Сините” започват новия сезон със столично дерби срещу отбора на Славия.

За мен лично отборът е готов. Свършихме доста работа. Беше трудно за нас, но момчетата са готови за началото на първенството. Все още липсват няколко позиции, но в следващите седмици ще се опитаме да ги попълним. Нуждаем се от трима футболисти. Имаме интерес към Иван Горанов. Николай Михайлов ще подпише договор. Той започна късно подготовка, но се надявам през следващата седмица да подпише договор”, каза Миланов относно състава.

“Ако имам точните футболисти, бих искал да ги имам още утре. Българите, които имаха качества за Левски, вече имат отбори. Ще трябва да гледаме към чужденци. Футболистите не са толкова прости. Имат контакти и разбират, когато има финансови проблеми в даден клуб. Вече двама футболисти се отказаха в последния момент, след като разбраха”, сподели още той относно трансферните планове на отбора.

Миланов се радва на това, че в съблекалнята и сред феновете цари ентусиазъм и благодари на привъжениците за това.

“Има оптимизъм. Сигурен съм, че момчетата ще се представят по-добре. Надявам се годината да е по-добра за нас и да сме на по-горно класиране. Между първите шест отбора може да се справи Левски. Няма какво да се залъгваме, трудно можем да мислим за нещо повече”, обобщи той.