При равенството на 2:2 с Челси на "Анфийлд" - което уругваецът подпечати с гол в 7-ата минута на добавеното време - "седмицата" на мърсисайдци буквално захапа Бранислав Иванович.

В средата на второто полувреме Суарес получи топката в наказателнот поле на противника и направи неуспешен опит да премине покрай защитника. Иванович обаче се справи, като предизвика остра реакция от страна на южноамериканеца. Той хвана сърбина за ръката и го ухапа в областта на лакътя.

Иванович веднага се обърна към съдията Кевин Френд, като искаше картон за Суарес, но инцидентът явно бе убягнал от очите на рефера, който дори не отсъди нарушение.

Това не е първият подобен случай в кариерата на Сураес, който през 2010 година, като футболист на Аякс, захапа по рамото полузащитника на ПСВ Айндховен Отман Бакал, информира Гонг.

Много е вероятно Футболната асоциация на Англия да накаже играчът на Ливърпул, след като прегледа видеозапис на ситуацията. Първо обаче от ФА ще изчакат доклада на Френд, за да видят дали случилото се фигурира вътре.

Суарес се извини на Иванович

Тотнъм стигна до късен обрат за победа над Сити (видео)

Суарес грешник и герой за Ливърпул (видео)