"Лудогорец игра с бързина и агресивност, както на "Анфийлд", а това ни затрудни изключително много. През първото полувреме бяха доста силни, а и те показаха характер и сила", заяви Карло Анчелоти, цитиран от БТА.

"Получи се много тежък мач за нас, защото се наложи да правим обрат. Така че за нас резултатът е добър, носи ни все пак три точки и като цяло съм доволен. За трети пореден мач получаваме гол по идентичен начин - от статично положение и трябва да се замислим.

Първо срещу "Атлетико" (Мадрид), после срещу "Реал Сосиедад" и сега. Няколко пъти говорихме, че топката трябва да се посреща на първа греда, а не да се оставя и явно ще продължим да работим. За съдията ще кажа, че има доста ситуации, които могат да се коментират и в двете посоки, но като цяло се справи.

Някои играчи като Тони Кроос, Карим Бензема и Хамес Родригес се нуждаеха от почивка и затова започнаха мача от пейката. Но видяхте, че в течение на срещата се появиха на терена. Освен това, така има и шанс за Иско и Аяраменди, за които толкова говорим, че не играят да се докажат.

Играхме 4-4-2 и Гарет Бейл понякога влизаше вътре, но често оставаше и на крилото. Опитахме се да пробваме и нови начини за изнасяне на топката. Получиха се нещата", завърши треньорът на "Реал Мадрид".