Защитаващият трофея си тим от Разград ще срещне "сините" в два мача на разменено гостуване, като първо е домакин на 8 април, а в реванша на 29 април гостува в столицата.

"Левски" е добър отбор. Независимо кой ни се беше паднал, щяхме да се отнесем с голям респект. Знам, че "Левски" ще направи всичко възможно, за да спечели и да продължи напред, защото е извън първата шестица (в първенството). Знам, че за втория мач там стадионът ще бъде препълнен. За нас това няма значение. Свикнали сме да играем в такава обстановка", коментира Дерменджиев, цитиран от БТА.

"Изходната позиция е равнопоставена. Не може да се каже кой отбор е фаворит. И двата отбора са достатъчно силни. Скоро ги победихме с 1:0 за първенство, но Левски игра силно. Този резултат няма значение, защото турнирните мачове се играят по друг начин", допълни той.

"За мен нямаше значение кога ще играем с Левски. Двата мача дават други възможности, отколкото един директен финал, защото имаш възможност да се поправиш, ако допуснеш грешка. Трябва да играем на 100 процента и в двете срещи, защото е важен крайният резултат. Няма значение, че първият мач е в Разград. За мен това е еднакво", каза още наставникът на Лудогорец.