Борислав Михайлов си подаде оставката през октомври 2019-а, тя дори не бе гласувана 18 месеца, а днес я оттегли и остава президент на българския футбол. Ходът на Първия в БФС е не толкова изненадващ (говори се от седмици, че се обмисля като вариант), колкото озадачаващ от ... каквато поискате гледна точка.

Но - решихме да не коментираме ние и да даваме мнение. Този път даваме думата на вас и ви предлагаме избрани коментари под новината на Dir.bg за хода на Михайлов.

Ето каква беше реакцията на аудиторията ни - тоест вашата, за случилото се в родния футбол на 28 април.

Потребител: Каквато държавата...

Коментар: "Такъв и футболът..." 

ОСТАВКА

"ОПЪВАЙТЕ ПАЛАТКИТЕ ПРЕД БФС! ДА НЕ МИНЕ НИ КОЛА НИ ЧОВЕК ОТ ТАМ! ОСТАВКА ДО ДУПКА И ПРОТЕСТ!!!"

Този невероятен,този фантастичен Боби Михайлов

"Светът е една голяма сцена и всички ние сме актьори."

az

"Добре, че не зяпам БГ футбол от 10 години. Ама даже и аз се изумих от тая новина. Пълно порно."

sdfsdf

"Как па нямаше един да го попита Боби: Ти капка морал имаш ли бе? Само му се лензиха."

Мич

"Единственият президент на БФС, който се е кандидатирал и става, беше Любо Пенев."

дидо

"Какво е това действие "оттегляне на оставката"? Подал я е пред съответния служител или ръководна група и съостветно оставката му бива приета или отхвърлена. Ако е била приета, няма как да я оттегля. Ако не е, то как може цели 18 месеца никой да не вземе решение? Абе цялата ни политика е такава, важното е кокала да се държи."

Георги

"Правилно според мен. Иначе знаем кой седи зад Бербатов и кой иска да се намърда. Не обичам бившите четвърти, но за момента това е най-доброто решение. Не искам пак експерименти във футбола ни."

Boby

"Абе, това недоразумение "български футбол" не го ли закриха вече? Ма крайно време е, какъв Юни, какъв Февруари, още утре да се разпуска всичко и това е. Ако някой много иска да рита топка, да пише до федерациите на комшиите да му дадат да играе в техните първенства."

Колев

"Как не го е срам, че си оттегля оставката? Видя, че Бербо ще се кандидатира и - да няма конгрес, с цел да задържат властта до февруари."

888

"Абсолютно правилен ход. Може да има своите грехове като президент, но си има ред за смяната му, не както го натириха. В пълното си право е да се върне."

срам

"Срам и позор за всички страхлици. Не се отказвй, Бербатов! Статуквото се опитва да се задържи по всякакви начини, но така става още по-зле. И какво е това днес подавам оставка, утре оттеглям. То гърми отвсякъде."

Тояга

"Като не може с добро, обръща се другия край. Наказания до дупка и глоби от УЕФА и ФИФА, докато не ни изхвърлят заради него или той и всички мафиотски президенти в управата не се изметат."

Гкфк

"Трябва всички фенове на ЦСКА, Левски, Ботев, Локо да се обединят и да направят протест пред БФС. Това е последната надежда до Февруари."

Мунчо

"За пари хората какво ли не правят. Боби съзнава ли как сам си унищожава имиджа? Цял живот ще му се подиграват и ще го разнасят. Няма ли семейство, дето да му подскаже кое е правилно и кое не. Честно казано ме е яд на него. Той е добър пример за нивото на нашите управленци."

DR

"И тоя не пуска кокала."

Гост

"Чакай, чакай малко. Искате да кажете, че според правилата на БФС е нормално някой да си подаде оставката и 18 месеца нито да я приемат, нито да я отхвърлят? Е няма такава държава..."

Фкфк

"Тези хора нямат грам достойнство. Смешници. Мишоци. Трябва футболните фенове да се обединят, независимо кой отбор подкрепят и да ги изринат тези нещастници от там."

112

"Правилно решение. Бербатов нека да почака. Това недоучило македонче започна много да хитрее."

Ясно е

"И в БФС, по подобие на Правителството са се окопали и не мърдат ... и резултатите им съвпадат - последни във всички положителни класации и първи в отрицателните!"

ЦХ

"Абе за това БФС закони няма ли?! Как ще си оттеглиш оставката след толкова време? Какво значи оттеглям? Като си подаде молбата за напускане 1 човек има 2 варианта - или ти пишат веднага заповедта или след 1 до 6 месеца! Тея верно са за убиване всичките!"

Пешо

"Хаха, Боби се е поуплашил от DB9. Съжалявам, но отлагате неизбежното. Успяхте да превърнете България във футболно джудже от ранга на Андора и Сан Марино. Трябва да си ходите, всички, Михайловци, Лечковци, собствениците на отбори също нямат работа в изпълнителната власт на БФС."

Хахаха

"Бате Лоби!"

Немо

"Здравейте циркаджии."

Милен

"Никога не е късно да станеш за резил и да сложиш петно върху успешната си кариера на младини."