"Всеки един от отбора запази достойнството на "Левски" след мача в своите изказвания, включително и аз. Така трябва да бъде в ЦСКА, защото загубихме своя авторитет. Казвам ви го, мениджъри не искат да ни пращат свои играчи. Трябва да си върнем авторитета, като започнем с отношението си на другите клубове. Загубихме името си. Само с коректност може да успеем", заяви Младенов в предаването "Пред банята" по TV7.

Той обяви и какво е имал предвид с думите си,относно своя прякор.

"Първо по-сериозно искам да погледна на тези мои думи за "Тройчо". Нямам нищо лично към "Левски", изказването ми не бе насочено към тях, а бе за журналистите, които ме наричаха незаслужено Тройчо."

"Нормално е, когато се отнасяме коректно към състезателите, те да се отнасят със същото. Цари страхотно настроение, има, разбира се и йерархия, най-опитните са най-уважавани. Служат за пример на младите. Увличат с това си държание и създават отлична атмосфера в отбора."

"Годината пак си остава оздравителна. Ако стабилизираме играта си, то в клуба имаме да стабилизираме още много неща. Нямаме ДЮШ, база, много неща имаме да коригираме. Продължавам да казвам, че годината е оздравителна. Трябва да сме реалисти и да гледаме нещата реално".

"Няма защо да отлагаме дербитата за Купата. Имам своето мнение за играчите на Левски, но няма да го изразя. Знам, че следващият ни мач ще е много, много по-труден", завърши треньорът на ЦСКА, цитиран от ТопСпорт.