Двата отбора изиграха интересен и оспорван мач пред около 9000 зрители на стадион "Българска армия" в София. В герой на мача се превърна националът Йордан Тодоров, който отбеляза и двата гола за ЦСКА.
Любопитното е, че и двете попадения бяха от дузпи. Главен съдия на мача беше Ангел Ангелов. ЦСКА имаше превъзходство през по голяма част от двубоя, но домакините трудно стигаха до чисти положения. Отборът на Славия остави добри впечатления с техничната си игра и острите си контраатаки.
Именно при първата си опасна атака в 11-ата минута Славия откри, след като Дениран Ортега бе изведен на чиста позиция в наказателното поле и със силен удар реализира. ЦСКА реагира бързо и скоро футболстите на Любослав Пенев стигнаха до изравнителен гол. Негов автор беше Йордан Тодоров в 21-ата минута от дузпа.
Наказателният удар беше отсъден за нарушение срещу Кирил Котев. Тимът на ЦСКА продължи да пристиска съперника, но чисти възможности за гол липсваха.
Футболистите на Славия разчитаха основно на конттраатаки, като именно при една такава в 55-ата минута, Ортега проби по десния фланг, Иван Иванов не успя да го спре, но острото центриране на нападателя бе пресечено от вратаря Ивайло Петров, който улови топката.
ЦСКА бе близо до гол в 63-ата минута, когато Александър Тонев надскочи защитата на Славия, но ударът му с глава бе спасен от вратаря на Славия Йордан Господинов. В 67-ата минута Маркиньос отправи хубав удар от пряк свободен удар, но Господинов отново бе на мястото си.
В крайна сметка ЦСКА стигна до победен гол в 77-ата минута, когато беше отсъдена дузпа за игра с ръка на Карлос. Йордан Тодорор отново застана зад бялата точки и направи резултата 2:1. Скоро след втория гол за ЦСКА, Тодоров можеше да оформи хеттрика си, когато се възползва от грешка в защитата на Славия, но ударът му премина до гредата.
До края тимът на Славия упражни сериозен натиск, но защитата на ЦСКА беше безупречна и до нов гол не се стигна.