Джеймс Хардън прави всячески опити да си тръгне от Хюстън. Брадатата суперзвезда на Рокетс изглежда не е особено щастлив в щата Тексас, макар сега “ракетите” отново да са неговият отбор, след като другата звезда Ръсел Уестбрук бе трансфериран във Вашингтон наскоро. 

Хардън умишлено закъсня за началото на тренировъчния лагер на Хюстън, а при последната си среща с медиите най-безсрамно излъга за причините за по-късното си присъединяване към клуба. Баскетболистът бе заснет как купонясва в Лас Вегас и Атланта, докато съотборниците му тренират. Той бе категоричен, че също е тренирал във въпросните градове.

“Просто тренирах там. Личните ми треньори бяха там”, заяви Хардън, който всъщност бе в Атланта за рождения ден на рап звездата Лил Бейби, който изглежд е и негов личен треньор, ако трябва да съдим по думите му. При посещението си във Вегас баскетболистът също бе изловен в стриптийз клубове, което всъщност е едно от любимите му занимания извън терена.

Преди известно време стана ясно, че Брадата е похарчил $1 милион в конкретен стриптийз клуб в Хюстън, където са му били толкова благодарни, че са окачили потника му с №13 на тавана, по пример на “пенсионираните” номера на професионалните отбори.