Дългоочакваната битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа чука на вратата. Двамата боксьори ще се изправят един срещу друг в лондонска "Уембли Арина" след по-малко от десет дни. Боят в тежка категория между Кобрата и световния шампион бе отложен с почти половин година заради пандемията, но все пак най-сетне ще се състои, макар и в доста по-малки мащаби от планираното, след като по план двамата трябваше да се срещнат на огромния "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

"Чувствам се перфектно. Смятам, че съм готов и отиваме да мачкаме. Подготвен съм много добре и абсолютно правилно. Какво ще се случи на самия мач не мога да кажа. Отивам, за да побеждавам", каза Пулев в сутрешния блок на NOVA.

"Не се знае какво ще се случи на двубоя. Имах много спаринг партньори, с които направих добри мачове. След първи рунд ще се види как ще се стече двубоят. Няма да е много различен Джошуа. Направихме му анализ. Минах през много двубои и трябваше да имам много търпение. Това ми даде опит, което е изключително важно, защото ще ми ен ужен. Това е върхът на айсберга. Няма перфектен сценарий. Това е бой, бокс. Дано да го победя с нокаут в седмия рунд, това ще е перфектно. Всеки един удар може да е решаващ. Нямам нужда от финансова мотивация. Това ще остане в историята на България и българския спорт", добави още Пулев

"Вярвам, че нещата се случват когато и както трябва. Винаги съм бил позитивен и стабилен. Отлагането можеше да се отрази на някои по-емоционално, но аз нямам такива проблеми", обобщи ситуацията той.

Кобрата бе категоричен ,че опитът е в основата на всичко и той е на негова страна, като междувременно напомни, че през 2014 година се е изправил срещу империята "Кличко".

Пулев и Джошуа ще се боксират на 12 декември.