Ивайло Гоцев, мениджърът на Кубрат Пулев, изрази увереността си в успеха на Кобрата срещу Антъни Джошуа. Българската звезда в тежката категория трябваше да се изправи срещу Ей Джей на 20 юни, но битката помежду им бе отложена заради пандемията от COVID-19.

Нова дата все още няма, но въпреки това от лагера на Пулев вярват в победата, за което потвърди и Гоцев.

Кубрат е задължителен претендент на IBF - един от четирите пояса, които Джошуа държи.

"Ще му дадем реванш, точно както направи Руис. Кубрат ще бъде готов и за реванша. Пулев е сериозен претендент, претендент №1, задължителен претендент. Той ще бъде най-голямата битка в кариерата на Ей Джей", категоричен е Гоцев, който добави, че Кобрата ще нанесе втора съкрушителна загуба на Ей Джей.

Поражението от Анди Руис е единственото в професионалната кариера на Джошуа до момента, а освен това британецът взе реванш след това.

"Ей Джей не беше особено впечатляващ в последния си мач. В първата битка с Руис изглеждаше като елен, изплашен от светлините на кола. В срещата-реванш пък бягаше като елен от него. Знаят, че сме сериозни. Кубрат усеща, че Джошуа се страхува от него. И точно заради отва всичко се проточва толкова много", казва още импресариото 

Междувременно промоутърът на Пулев - Боб Аръм, заяви, че Хърватия остава като вариант за място на битката, макар от щаба на Джошуа да предпочитат всичко да се случи във Великобритания. Боксовата легенда потвърди, че "Роял Албърт Хол" в Лондон също е сред обсъжданите места за дългоочакваната среща.