На пресконференцията след мача за титлата Чисора ей така от нищото взе да напада Хей заради лошото му представяне, особено в мачовете с Виталий Кличко, посочвайки току що отминалата среща като доказателство, че той е по-добрият от двамата боксьори на Великобритания.

За съжаление на Чисора на пресконференцията присъстваше и самият Хей, който отвърна с ти какво говориш, бе, имаш три загуби". Дерек обаче не се стресна и продължи да напада своя колега. Спорът между двамата се разрасна, Чисора заплаши да застреля Хей, получи свиреп отговор, след което последваха думи от неговата уста "Идвам, за да ми го кажеш в лицето".

Развитието бе такова, каквото обикновено е при подобни кавги в нощните заведения в Студентски град – бой до последно! Двамата не си простиха, загърбиха реномето си на професионалисти и започнаха да се налагат в залата за пресконференции.

От всичко това пострада мениджърът на Хей Адам Буут, който получи прорезна рана на лицето. Цялата тази сцена бе изгледана с усмивка от братята Кличко, които също набраха сериозно на Чисора.

Напомняме, че преди мача вчера, Чисора удари шамар на Виталий, а непосредствено преди първия удар по гонга наплю неговия брат Владимир, с което си създаде доста неприятни врагове, предаде livesport. 

Самият Владимир Кличко пък разкри пред медиите, че за него няма да е проблем да се изправи на ринга срещу Дерек Чироса и дори се закани, че "няма да го бави колкото брат му".  

Виталий Кличко се разправи с Чисора