След като светът бе разтърсен от пандемията с COVID-19, стигна до карантина и забрани всички масови събирания, то и спортните такива пострадаха в почти всяко кътче на планетата.

Без двубоите от Шампионска Лига, английската Премиър Лийг, Меси, Роналдо и родната efbet Лига, ежедневието на стотици милиони фенове по света се промени.

Без тръпката от спорта и адреналина от спортните залагания, мъжете вкъщи започнаха да готвят, чистят и дори да хвърлят по едно око на "Женско царство".

Е, това може да прекъсне от този уикенд, защото в www.efbet.com има коефициенти за единственото първенство, което остана да се играе по света - беларуското.

Вълнението става още по-голямо, след като разбрахме че мачовете от беларуската Висша Лига ще бъдат телевизионни!

Цели 3 мача на кръг ще се излъчват в родния ефир (по DiemaXtra) и отново ще можем да гледаме, зажаднели за футбол,популярния у нас тим на БАТЕ Борисов, както и отбори с екзотични и непознати имена като Слуцк, Городея, Енергетик-БГУ Минск и Смолевичи СТИ.

Е, не е като Манчестър Сити - Реал Мадрид, но пак става.

Отворете Wikipedia, запознайте се с отборите и след това топ предложенията на www.efbet.com ще помогнат за допълнителния заряд в срещите!

Тръпката е навсякъде! ... дори в Бобруйск, Брест и Гродно!