"Армейците" бяха по-активния отбор на терена на стадион "Хаджи Димитър" през почти всичките 90 минути и заслужено грабнаха трите точки. Това е първа победа за столичния отбор като гост от началото на пролетния полусезон в "А" група.
 Пенев: Радостно е, че ЦСКА бие с голове и малко игра
Гостите от София започнаха много силно мача и ликуваха след едва 29 секунди игра, когато Тодор Янчев проби от ляво и с удар от малък ъгъл откри резултата.
Домакините отвърнаха на удара почти светкавично. В 13-ата минута след поредна безобразна грешка на "червените" бранители Миндев засече с крак едно центриране от корнер и направи резултата 1:1.
Само 5 минути по-късно обаче бранителите на домакините върнаха жеста и след много груба грешка позволиха на Елиот Гранден да добута топката във вратата и да даде нова преднина на ЦСКА.
След този гол "червените" заиграха по-добре от своя съперник и логично покачиха на 3:1 в 26-ата минута след гол на Апостол Попов.
Рубриката гол след гол продължи и само 3 минути по-късно Мартин Ковачев намали резултата.
След почивката играта се поуспокои, а "армейците" овладяха инициативата на терена. Така логичното се случи в 62-ата минута, когато Румен Трифонов беше непокрит и със силен шут оформи крайното 4:2 за ЦСКА.