Треньорът на ЦСКА Добри Митов не бе краен в оценката си след сивото представяне в Подгорица срещу Титоград, където работата бе свършена с 0:0. Общият резултат 4:0 прати българския отбор във втория кръг на Лига Европа, а там съперник ще е хърватският Осиек.

"В първите 20 минути имахме инициатива, после се получи спад - анализира след двубоя-реванш Митов. - Коментирахме го на почивката и се видя, че през второто полувреме не им дадохме шанс да застрашат вратата ни.

Важното е, че продължаваме и да нямаме контузии. Искахме да не получим гол, след като в миналия мач (2:2 с Етър в първенството - б.р.) ни вкараха два леки.

Правим ротации в състава, защото мачовете са на гъсто, има умора, има и някои дребни болежки. Всеки ще получи шанс да играе.

Титоград е доста организиран отбор, видя се, че нямаме право да подценяваме никого. Наясно сме, че срещу Осиек ще е много по-трудно."

"Трябва да проведем сериозни разговори с треньорите и играчите - коментира Стойчо Стоилов, главният мениджър в клуба. - Този мач беше протоколен, но все пак трябваше да вземем победата, за да трупаме коефициент. Не бива да търсим оправдания, този отбор трябваше да го победим два пъти.

"Мисля, че Осиек е доста по-труден съперник - каза капитанът Николай Бодуров. - Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да промениме чипа в главата. За първенството трябва да победим, защото вече там направихме издънка, неочаквана за нас.

Много слаб мач за нашия отбор - от това, което аз видях, което почувствах вътре. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата."