Треньорът на Левски Георги Дерменджиев остана много доволен от победата над ЦСКА с 1:0 в 23-ия кръг на Първа лига.

Наставникът обаче отказа да коментира ситуацията с чевения картон на Едвин Джеси, която се случи пред погледа му. Дерменджиев не иска още да говори за шансовете за титлата и сподели, че една победа не трябва да заблуждава за състоянието на отбора му.

"Левски показа добър характер и съм много доволен. Искам да ви кажа, че не коментирам съдиите. Добре се справиха и нека да ги оставим да отсъждат това, което виждат. Отговарям за спортно-техническата част. Вие може да го видите, има много повторения. Не е това най-важното на този мач.

Искам Левски да играе мач за мач. Имаме много работа да свършим. Ще анализираме. Естествено, че е много добра победа. Радвам се за феновете, които я заслужават. Ние трябва да вървим напред и аз не се заслужавам от една такава победа.

Това е игра на интелект и тактика, а не на емоция. За мен тези неща са по-важни. Апетитът идва с яденето, но искам първо да видя отбора такъв, че да бъде готов за титла. Не искам да бием един мач и да тръгнем да ставаме шампиони. Аз не искам да се заблуждавам от един мач", заяви Дерменджиев.