Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира темата около Левски и събитията от последните дни, след като получи награда "Венец на победителя" за принос към спорта.

Това се случи по време на церемонията "Нощта на шампионите" тази вечер.

"Левски не ми е тема, не знам за какво става въпрос - започна босът. След което добави. - Аз съм радетел на това всеки един клуб да има добри стопани, да има богати хора зад себе си.

Държавата не ни е толкова богата, за да губим хората, които искат да дават пари за българския спорт. Не мисля, че ще се отрази негативно на футбола, тъй като в момента са повече приказки и спекулации. Това е много сериозен анализ, а и трябва да видим какво ще стане от цялата тази история. Това, че е внесен някакъв проектозакон, нищо не значи.

Още преди две години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта, аз бях човекът, който беше против. Не мога на този етап да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим какви ще са дебатите по темата.

Съмнявам се, че това са конкретни действия срещу Левски. Това е любимият отбор на народа, както казват много политици. Аз мисля, че хазартът дава доста пари за спорта.

Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал (каквито медийни публикации имаше - б.а.).

Футболът е най-любимият спорт за всички. Още малко ни остава, още една трибуна и трябва да стане готов стадионът в Разград. Това ще е първият нов стадион в България, който отговаря на всички изисквания на УЕФА."

Припомняме, че Васил Божков обяви на среща пред феновете на Левски, че законопроектът за лотарийните игри у нас ще се отрази пряко на клуба и неговото финансиране.