Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев прие философски загубата с 0:1 от Брага в Лига Европа и призна, че отборът му се представя много под възможностите си.

Доскорошният помощник на Витаускас Дамбраускас остана доволен от работата на неговата защита, но е категоричен, че в халфовата линия и нападението има много какво да се желае.

"Противникът започна точно както очаквахме, ранният гол обаче обърка доста плановете ни. Уязвими са на контри и статични положения, голът ни затрудни и не намерихме път към тяхната врата. Не създадохме достатъчно опасности пред вратата на противника, трябва да сме по-креативни и агресивни, това ни липсваше в днешния мач. Всеки един като Антон Недялков е важен за нашия отбор, в защита обаче не мога да кажа, че сме се представили лошо, по-скоро в средата на терена и нападението.

За момента се представяме доста под възможностите ни и очакванията - само един гол сме отбелязали в три мача, това е доста малко. Гоним победата във всеки мач, накрая ще видим къде ще сме. В атаката трябва да сме доста по-креативни и инициативни, това ни липсва и това е стилът на Лудогорец, към който се стремим", каза 40-годишният Генчев.