Изпълнителният директкор на Левски - Иво Ивков, за пореден път отчете, че ситуацията в столичния гранд продължава да е доста критична.

Той присъства на поредната организирана среща между "сините" шефове и фенове из страната, която този път се проведе във Велико Търново.

По думите на Ивков, решителни за бъдещето на клуба са следващите три месеца. Положението е изключително тежко, но според него, ако клубът премине през тези месеци, то бъдещето ще е светло.

"Връщам се като човек, който представлява Левски, с мисията да отворя вашите сърца отново за една голяма мисия, с която сме се нагърбили и която без вас и хора като вас е обречена на неуспех, независимо колко силно, слабо и именувано е ръководството на Левски и екипа.

Доказахте последните месеци и гонини, че няма по-важно в този клуб от неговите привърженици в цялата страна. Това е вече доказано. Трябва да се сплотим, трябва да тръгнем заедно по един път, който трябва да начертаем.

Да преминем най-тежкия момент, който е сега и следващите два-три месеца - възлови, критични. Изключително тежко положение. От всичко, което виждам, имаме силите и само ние можем да се хванем за яките и да се извадим от калта, в която сме в момента. Има първите наченки.

Крайната цел на новото сдружение е един ден да придобие мажоритарния пакет и да стане собственик на клуба. Да излъчва ръководството и да подполага финансово клуба. И това ще бъде основната му дейност. Защото Левски е бранд, Левски е невероятен инструмент за бизнеса на умните хора", каза Ивков