Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира обстановката в отбора пред клубната телевизия.

Специалистът засегна доста важни теми, които вълнуват "сините" привърженици.

Стоянович коментира качествата на двамата футболисти, дошли на проби, а също така и ситуацията около своето бъдеще.

"Имам договор с клуба за година плюс още една.

Искам да работя за Левски със сърце и душа и да направим конкурентен отбор на Лудогорец и ЦСКА.

Концентриран съм изцяло върху Левски. Не съм сам в клуба. Всички трябва да бъдем на един път. Обичам живота в София и обичам Левски. Ще видим какво ще се случи.

Юношите и младите футболисти не са тук случайно. Тези играчи, които са тук са заслужили. Харесва ми, когато виждам самочувствие в тях. Това са футболисти от нашата академия и ми харесва.

Направихме всичко, което сме планирали. Мотивацията е добра, тренировките са на максимум. Харесва ми мотивацията, която футболистите показват.

Нямаме сериозни проблеми. Важното е терените да са добри, за да се придържаме към нашия план. Хубаво е, че нямаме контузени футболисти.

Засега съм доволен, но има още много работа, която трябва да свършим. Досега работихме за физика и издържливост.

Като започнат мачовете, ще бъде друго. 25 души са достатъчно за лагера ни в Кипър. Искам да проверим двамата нови футболисти. Търсим централен защитник от първия ден. От декември съм казал на кои позиции искам нови футболисти. Засега тези играчи ги няма тук.

Централният защитник от Норвегия е алтернатива. Има 4-5 тренировки до мача с УФА.

Ще видим какво става и с френския нападател. Всеки ден се появяват нови информации и имена на нови играчи, които съм искал.

От първия ден има желание в Паулиньо да напредва във всяка една тренировка. Беше труден период за него. Не можеше да влезе в ритъм заради контузиите.

Гледал съм го на видео колко ценен играч бе за Левски преди мен. За Вашчук мога да кажа, че познавам добре неговите характеристики, бил съм негов треньор. Щастлив съм, че сега е напълно здрав. Трябва да направи добра подготовка, за да покаже своята игра.

Имаме шест мача, а може и да бъдат седем до края на подготовката в Кипър. Искам да видя агресивност и скорост в нашата игра. Нашата идея е да играем офанзивен футбол", завърши Стоянович.