"Кажете го тихо, но световният шампион Владимир Кличко може би най-после го очаква истинска битка в събота вечер". Така стартира обзорът на предстоящия голям боксов мач на въпросното издание.

"Украинецът ще гони 17-а защита на титлата срещу непобедения Кубрат Пулев от България. Човекът наричан Големия Меси, заради уменията и техниката си.

Пулев не може да се мери с популярността на Кличко, но направи някои впечатляващи представяния в предишните си двубой и то срещу класни опоненти. Със сигурност боксовите фенове се надяват Пулев да се противопостави на Владимир Кличко, чиято доминация продължава години.

Българинът ще покаже на ринга едно качество, което повечето от досегашните противници на Кличко не притежават: габарити. За своите 195 см, той е само със 6 сантиметра по-нисък от Владимир Кличко и притежава необходимата физическа сила. Не е известен със зрелищни нокаути, но пък не може да се отрече, че има мощта и твърдостта, която липсваше на някои от досегашните противници на украинеца", казват от Business Day Live, цитирано от Топспорт.

Срещата ще се проведе в Хамбург на 15 ноември от 23:30 часа и ще бъде предавана пряко по "Нова".

Кубрат Пулев: Надявам се да нокаутирам Кличко

Боксов шеф се изказа остро срещу Кобрата

Щабът на Кличко направи поредна гадост на Пулев

Шанън Бригс отново нападна Владимир Кличко

Мишо Таков: Кубрат е готов повече от всякога