На пръв поглед няма връзка между двете неща, освен ако не си от Австралия.
 
Макар да е една от най-големите и развити страни в света, Австралия няма големи традиции в зимните спортове - нищо изненадващо предвид климата в страната.
 
Това обаче не попречи на 25-годишния счетоводител - Хейдън Смит да сбъдне мечтата си и да представлява родината си в в бобслея.
 
Тъй като участието на Олимпиада и намирането на четириместен бослей е доста скъпо, а Австралийският олимпийски комитет отделя изключително малко средства за този спорт, на Смит му се налага да търси алтернативи.
 
Той основава компанията за мъжки бански костюми "Бананa Хамъкс". Смит започва да съчетава работата си като счетоводител с продажбата на бански, а целта е участие на Олимпиада.
 
Бизнесът потръгва, което помага на австралиеца да събере солидна сума пари, с помощта на която отборът отива в Пьончан.
 
"Ние сме наистина малък отбор. Бюджетът ни е в пъти по-малък от този на големите отбори. Повечето от шейните, с които хората дойдоха тук, са на стойност 100 000 евро за четворен боб. Ние нямаме тези пари. Основно се самофинансираме, а също така получаваме и малка помощ от Австралийския олимпийски комитет.
 
Когато имам тренировка, пращам съобщения на майка ми и баща ми, за да работят в сайта и да правят продажби. Знам, че е странно, но ние четиримата работим като отбор и смятам, че можем да постигнем нещо. Води ни олимпийският дух", сподели той.
 
Австралийците завършиха на 19-о и 23-о място по време на тренировките, а утре ще бъдат първите им спускания от същинската част на състезанието.