Снощи Митко се събра с най-верните си приятели от националния отбор на България - Мартин Петров и Стилиян Петров. Деветката на Манчестър Юнайтед покани Марто и Стенли в ложите на Театъра на мечтите, за да изгледат заедно четвъртфиналния сблъсък от Шампионската лига срещу Порто.
Контузия в глезена извади Бербатов от поредния сблъсък по пътя към защита на трофея. Затова той реши да изгледа двубоя на живо в приятна българска компания. Стилиян и Митко бяха на "Олд Трафорд" само два дни по-рано, но тогава звездата на Юнайтед пак гледаше отстрани, а халфът на Вила беше на терена при драматичната победа с 3:2 за "червените дяволи", оставила тима на върха в Премиършип.
Снощи те и Марто не бяха единствените футболни хора от България на "Олд Трафорд". За мача бе пристигнал и мениджърът на Бербо Емил Данчев. Титулярният капитан на България продължава да се възстановява по индивидуална програма. Първоначално имаше надежди да играе още в първата среща с Порто, но впоследствие сър Алекс Фъргюсън обяви, че той ще е аут и за съботната визита на Съндърланд, а почти сигурно и за реванша с португалския шампион след седмица.
Множество португалци се изсипаха в Манчестър за двубоя, явно пазещи спомена от 2004 година, когато ръководеният от Жозе Моуриньо Порто преодоля Юнайтед след 1:1 в Англия и 2:1 у дома, а после триумфира в лигата. Билети за снощния сблъсък се продаваха до последно и на черно. За разлика от България, където се ражда възмущение за цени от 5 или 10 лв., вчера доста фенове плащаха до 150 английски лири, за да мечтаят на живо в театъра "Олд Трафорд“".