Десетки ВИП-персони уважиха вчера откриването на заведението, което се намира в близост до Морската градина и разполага със 100 места. Тинката посрещна своите гости заедно с очарователната си съпруга Красимира.
Олимпийският шампион Боян Радев, с неизменните пура в ръка и шалче на врата, подари на Кишишев отливка на своя лик от бронз. В тандем дойдоха изпълнителният директор на "Черноморец" Фреди Бобич и мениджърът Красимир Балъков, който подари на бившия си съотборник фланелка на "акулите" с №10 и неговото име. Тинката се пошегува, че на срещата в неделя между местния "Черноморец" и "Литекс", където в момента играе Кишишев, на Балъков няма да му е до смях. Сред гостите с елегантност и обноски впечатлиха бизнесменът Динко Динев и съпругата му Соня.
"Надявам се начинанието ми да има късмет", сподели Тинката и уточни, че не е продал ресторанта си "Тополите" в Слънчев бряг, а го е дал под наем. В кулминация на празненството се превърна заря, която разцепи небето над Бургас малко преди полунощ. По време на веселбата Кишишев обяви, че дарява 1 000 лева за строежа на новата къща на първия олимпийски шампион на България Никола Станчев в бургаското село Твърдица.