Тони Паркър реализира 22 точки за победителите, а неговият съотборник Гари Нийл добави още 20 точки. Пол и Пиърс и Джейсън Тери вкараха по 18 точки за Бостън.

Кевин Гарнет се отличи с 13 точки за Селтикс, но те не бяха достатъчни, за да бъде избегната загубата срещу един от лидерите в Западната конференция. Ману Джинобили от Сан Антонио принудително напусна игра в първата четвърт заради контузия.

Бостън имаше пет поредни победи при гостуванията си на Спърс и е един от малкото отбори, които не бяха губили в Сан Антонио в дълъг период от време. В друга среща от НБА Лос Анджелис Клипърс спечели със 111:85 като гост на Милуоки и се поздрави с девета поредна победа. Това е най-дългата победна серия на отбора от Калифорния след сезон 1974-75.

Мат Барнс вкара 21 точки за "ножиците", а Блейк Грифин добави още 18 точки. Маркис Дениълс реализира 16 точки в полза на "елените", но те не бяха достатъчни да бъде избегнато поражението. Голдън Стейт спечели със 115:93 като гост срещу Атланта, предаде БТА.

Дейвид Лий се отличи с "дабъл-дабъл" от 20 точки и 11 борби за победителите. Това е седми пореден двубой за него, в който достига границата от 20 точки и 10 борби. неговият съотборник Стивън Къри добави още 18 точки, 11 асистенции и 8 борби. Ал Халфърд беше най-резултатен за "ястребите" със 17 точки.