Двубоят на стадион "Сан Никола" започна доста равностойно. В първите минути на срещата двата отбора не създадоха нито едно добро положение за гол. Първото по-сериозно такова се откри пред домакините.

В 21-ата минута Серджо Алмирон перфектно завъртя топката над стената от пряк свободен удар, но вратарят на Интер Жулио Сезар успя да избие в корнер с върха на пръстите си.

Малко по-късно се получи и първото добро положение пред "нерадзурите". Самуел Ето'о се оказа на добра позиция в наказателното поле, но параболичният му удар излезе в аут.

След почивката отборът на гостите от Милано опита да наложи натиск и се настани в половината на Бари още от първите минути. В 66-ата минута Уесли Снайдер опита удар от границата на наказателното поле, но не намери целта.

Четири минути по-късно топката попадна в Самуел Ето'о, който пусна към Хюсейн Карджа, който с удар по земя промуши топката под плонжа на вратаря на домакините за 1:0.

В последните минути Бари натисна, но при една контраатака в даденото от съдията продължение Тиаго Мота пусна перфектен пас към Джанпаоло Пацини, а той с хубав удар вкара за 2:0.

Само няколко секунди по-късно Карджа свали топката с глава към Уесли Снайдер, а холандецът от движение оформи класическата победа, съобщи ТопСпорт.