"Казах, че ще чакаме нашия момент и нашия шанс да се опитаме да вкараме гол. В никакъв случай не играхме плахо. Даже мога да кажа, че през първите 30 минути играхме по-добре, след това Висла взе инициативата и голът малко преди почивката ни прекърши и сложи край на илюзиите за продължаване. Висла беше по-добрият отбор и логично продължава напред, ние не успяхме да вземем изпита и отиваме на поправителен", каза на пресконференцията след мача Пенев, цитиран от Гонг.

"Аз по принцип не коментирам съдиите и не искам в момента да правим изключение. Но не искам да коментирам. Имам, разбира се, забележки, но както казах отиваме на поправителен."

"Висла притежава много добри и класни футболисти, които в такъв двубой правят разликата. Това е много важно в Европа. Достатъчно е, че Висла разполага с такива футболисти, видя се по време на мача. Като цяло е един отбор и отделно има индивидуални футболисти", добави наставникът на Литекс.

"Не съм доволен, като се има предвид, че можехме да направим много повече в първия мач. Колкото до моя пост, съм изключително спокоен", бяха заключителните думи на Любо Пенев.