Собственикът на Левски - Наско Сираков, реагира след вчерашното изказване на министъра на спорта Радостин Василев.

След срещата си с представители на ЦСКА и положителните новини около евентулната реконструкция на "Българска армия", министър Василев коментира и ситауцията около стадиона на другия столичен гранд - Левски.

Тогава той спомена, че на "Герена" изграждането на козирка на сектор "А" би струвало колкото цял сектор, което към момента изглежда нелогично.

Чрез сайта на Левски, Наско Сираков обяви думите за излишни, казани не на място и обидни към левскарската общност.

Ето какво написа той:

"След думите на спортния министър Радостин Василев, който сподели, че изграждането на козирка на сектор "А" на "Герена" ще струва колкото самия сектор.

На 11 януари 2022 г. министърът на младежта и спорта, г-н Василев, направи изявление пред медиите, в което засегна тема, свързана с "ПФК Левски". Темата е твърде болезнена както за клуба ни, така и за многобройните ни привърженици - за козирката на стадион "Георги Аспарухов". Не разбрахме защо тази тема беше повдигната в изявлението му и защо бяха казани неистини, а именно, че построяването на козирката на стадион "Георги Аспарухов" ще струва колкото построяването на самия сектор.

На първата ни среща с министъра ние категорично заявихме, че подкрепяме неговите амбиции да бъде в помощ на футбола.

В същото време обаче, проблемите на "ПФК Левски" се споменават по несериозен и несъответстващ на действителността начин. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общност.

С уважение

Наско Сираков

Мажоритарен собственик на акциите на "ПФК Левски"