Още един случай на положителен тест за коронавирус удари по Левски - нападателят Станислав Иванов остава в изолация заради заразата.

Младежкият национал не играе от повече от месец за клубния си отбор заради различия в позициите с ръководството, но се очакваше след договорка за удължаване на контракта му, да е на линия за послените срещи от годината. Сега Левски ще трябва да почака с включването на Станислав, а следващите 2 седмици са доста напрегнати като програма за отбора.

Той е общо 15-ият футболист на "сините", който за последните 20 дни влиза в списъка с положителните проби за Covid-19. Масовото разпространение на вируса в клуба принуди БФС да отложи вечното дерби с ЦСКА, което трябваше да е миналата събота.

Този уикенд Левски също няма мач, след като гостуването на Берое пропадна - този път заради над 10 случая при противника. Програмата на първенството е изключително объркана от пандемията, а тази на "сините" е направо хаос.

За последен път те са били на терена в официален мач на 1 ноември.

Следващият се очертава да е на 2 декември, сряда, у дома срещу Локомотив (Пд). Разбира се, ако дотогава всичко в двата клуба е нормално с тестовете.

Така за отбора от "Герена" ще се отвори пауза от 32 дни между двубоите, което е направо нечувано в разгара на сезона... ако той е нормален.

След което идва серия от 5 двубоя за 13 дни.

На 5 декември Левски приема Арда, на 9-ти гостува на Берое, на 12-и играе на терена на Царско село, а на 18-и остава мачът с ЦСКА.