Тимът от Разград се добра до успех с 1:0 и по този начин се завърна на победния път, след като бе регистрирал три поредни поражения в родното първенство.

”Изиграхме много правилно тактически мача, чакахме си нашия шанс”, коментира Петев пред камерите на БНТ след края на двубоя.

”Имахме ситуации да отбележим втори и трети гол, накрая късметът беше на наша страна за пръв път в последните три-четири мача. Ще направим всичко възможно пак да се върнем там, където ни е мястото”, продължи наставникът на Лудогорец.

”Радващото е, че в днешния мач футболистите показаха завиден характер и спечелиха”, допълни Ивайло Петев.

На пресконференцията след мача, старши треньорът допълни, цитиран от Novsport: "Получи се доста добър мач. Отборът на Левски и през първото, и през второто полувреме повече владееше топката, но головите ситуации бяха от нас. Щастливи сме от факта, че спечелихме на един доста негостоприемен стадион срещу един много силен отбор".

”В мачовете, които загубихме до момента, бяхме по-добрият отбор от съперника, но късметът не беше на наша страна", продължи Петев.

”Първенството стана доста интересно, мисля, че нивото на футбола се вдига по този начин. Ще се борим до края. Всеки един отбор може да победи всеки, всеки един може да загуби от всеки”, завърши наставникът на Лудогорец.