Французинът Гаел Монфилс, който безспорно е сред най-атрактивните играчи в тениса, реши да се забавлява по време на пандемията със собствено шоу в платформата Twitch.

Негов асистент е британецът Анди Мъри, като двамата обсъждаха финалите на АТР в Лондон, други тенис въпроси, както и забавни случки.

В част от импровизираното предаване бе включен и Григор Димитров, който поговори с колегите си за спечелената от него титла в лондон през 2017-а.

Гришо също така разказа и любопитна случка с Гале Монфис в София, след шоу мача им през 2016-а в "Арена Армеец".

Първоначално българинът имаше доста трудности с пускането на камерата си, но в крайна сметка се справи, а ето и някои от най-интересните неща, за които той говори.

"Тъжен съм, че финалите се местят. Три пъти бях толкова близо да играя в Лондон, веднъж даже бях резерва. В момента, в който се класирах за първи път беш просто сбъдната мечта за мен.

Да играя в "О2 Арена" бе неще специално, гледал съм толкова мачове там, а в един момент щях да съм в турнира. Той е страхотен, защото е награда за всички нас. Трудиш се през цялата година, а това в крайна сметка е твоята награда за доброто представяне.

През 2017-а не се бях чувствал толкова свеж преди турнир. Не бях сигурен, че ще спечеля, но играех добре, дори не загубих мач в Лондон. Още от първия мач там се чувствах невероятно.

Финалите в Лондон беше повече като нереално чувство, защото преживяването е толкова различно. Оценяваш го по различен начин. По-специален спомен е от полуфинала ми на "Уимбълдън". Там бях спечелил като юноша, бях изпитал различни неща. Но да достигна до онзи полуфинал срещу Джокович бе сбъдната мечта. Имах сетбол в четвъртия сет. Спомням си тогава, че даже Анди Мъри ми показа накъде е Централния корт, не бях играл там преди полуфинала.

В момента съм у дома. Вече ходя във фитнеса, наслаждавам се тук до водата. Чакаме Австралия, да видим каква ще е ситуацията, опитвам да остана във форма, доколкото мога в тези дни. Никога не съм бил у дома толкова много време, така че се наслаждавам".

Григор се включи в различни игри, в които трябваше да отговаря на въпроси относно исторяита на АТР финалите.

Последната игра бе свързана с блиц въпроси, в които Григор трябваше да избира между двама спортисти. Последният избор бе между водещите Анди Мъри и Гаел Монфис.

"Обичам ви и двамата, няма как да избера един от вас. С Гаел между другото имаме случка в България, с Анди Мъри сме вечеряли два пъти заедно.

Исках да му покажа добро място, той ме попита, дали има къде да потанцува. Казах му, че ще намерим нещо. Звъннах на един от диджеите, който в тази вечер пускаше хаус. Попитах го, дали може да включи хип хоп и нещо различно. Той каза, че няма проблем. Влязохме. Имаше 5-6 охранители около мен, аз си сложих качулката. А той ме попита тук винаги ли е така. Бяхме в средата на дансинга, забавлявахме се и това беше".