Но в един светъл ден, в който Джъстин Бийбър я бе видял по телевизията, суперзвездата от света на шоубизнеса реши да пита: Кое е това прекрасно същество?

И пусна нейна снимка в инстаграм, на която тагна себе си. Така изведнъж, за около 24 часа, Даниеле Кнудсон стана световна знаменитост, а не стотици онлайн издания по света попитаха: Тя ли открадна сърцето на Бийбър?

Не. Това бе отговорът. "Искам висок, тъмнокос, мускулест и чаровен мъж до себе си", каза в първото си интервю вече известният модел, дотогава популярна само в провинция Алберта.

След месец го срещна. И пак бе канадска суперзвезда, но в тениса. На едно парти в края на 2014-а Милош Раонич отговори на всички изисквания с появяването си. Световният №11 (в момента) вече трета година е с Кнудсон, която междувременно стана и репортерка, и актриса...

Изобщо - Бийбър я изстреля в орбитата на славата с един таг. Тя обаче го отряза заради Раонич, защото се оказа, че певецът бързо е разбрал коя е и се е свързал с нея. Но не е отговорил на изискванията, формулирани и в интервюто.

Днес Кнудсон прави интервюта с Роджър Федерер и Григор Димитров, участва с епизодични роли из филми за тенис и спорт.

На 28 години е, а слуховете в Канада вече твърдят, че през 2018 г. ще смени фамилията си на Раонич.