Въпреки това Бербо няма намерение да се жени до октомври, когато трябва да се роди бебето. Елена вече е избрала болница в Манчестър, но минала консултации и в няколко софийски клиники.
В момента на море в Гърция са приятелите на нападателя - Мартин Петров и Благо Георгиев. Най-вероятно Бербо и Елена са в тяхната компания. В неделя двамата влюбени се връщат в България. Дядото Димитър, на който е кръстен нападателят, потвърди пред "Стандарт", че ги чака утре в Марикостиново.
"Искам да ми доведе Елена", сподели той, но не знаеше за бременността на момата. От понеделник двамата ще се пренесат в Слънчев бряг. По традиция те почиват в хотел "Хелена Сандс".
За бременността на Елена се чу още преди две-три седмици. Две минути преди началото на мача с Ейре в ефира на "Ринг" дори обявиха, че Бербо ще посвети евентуален гол на дъщеричката си, но със застраховка:
"Информацията е непотвърдена". Затова и никой не я тиражира до последните дни, в които пушилката ставаше по-силна. За да лъснат снимките на коремчето на бременната Елена в наш седмичник. Иначе Бербо съобщил точно преди два месеца новината на семейството и най-близките си приятели.