Боят ще е на 28 октомври в столицата на Уелс, а арената бе домакин и на финала в Шампионската лига по футбол на 6 юни, в който "Реал" победи "Ювентус" с 4:1.

Стадионът е с капацитет от 74 500 места, но Еди Хърн, промоутърът на Джошуа, обяви, че още близо 6 хиляди зрители могат да влязат край ринга на терена - и така около 80 000 билета ще бъдат пуснати в продажба в края на тази седмица.

Цените още не са обявени, но на сайта на стадион "Принсипалити" мачът вече е афиширан с допълнителна информация около организацията.

"Джошуа се завръща на ринга след епичната му битка с Владимир Кличко - пише в анонса за двубоя на сайта. - Срещу него е българинът Пулев, номер едно в ранглистата на претендентите на IBF."

Около 22,30 ч местно време (00,30 ч у нас) ще започне самият мач, като подгряващите битки са с начален час 19 ч (21 ч българско време).

От 15 ч следобед в същия ден (събота) до 12,30 ч на следващия - неделя, ще са затворени за автомобили всички улици и булеварди в центъра на Кардиф, както бе и на финала в Шампионската лига.

Отсега можете да си запазите паркинг някъде около стадиона, ако ще пътувате с автомобил за мача от Великобритания. Струва 8 лири онлайн сега или 10 лири на място в деня на двубоя.

Посочени са и още детайли по организацията, като всеки заинтересован може да ги разгледа на сайта на стадиона.